HR | EN
 • [IZLOŽBA]

  Izložba radova studenata Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije iz Splita - DVK 07-13

  Gradski muzej Karlovac 07.05.2014. – 30.05.2014.

  Izložba radova studenata Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije iz Splita - DVK 07-13

  Organizatori: KA Matrix, Karlovac; Platforma 9.81, Split

  Gradski muzej Karlovac, Strossmayerov trg 7

  otvaranje: 7. svibnja u 19 sati

  izložba traje do 30. svibnja 2014.

  Kako se stanovnici gradova nose s rastućim protokom podataka u urbanom okružju? Od 2007. godine splitski Odsjeku za dizajn vizualnih komunikacija redovito održava međunarodne radionice na kojima se, između ostalog, nude odgovori na ovo pitanje.

  Na karlovačkoj izložbi biti će predstavljen izbor studentskih radova nastalih od 2007. do danas. Koncepcija izložbe odražava edukacijski proces odnosno sve faze koje studenti savladavaju kako bi postali dizajneri vizualnih komunikacija. Za posjetitelje je ova izložba nadasve edukativna i senzibilizirajuća jer pomaže da se kritički sagleda jedna važna dimenzija svakodnevnice a zacijelo će privući i mladež koja tek biraju što studirati.

  Izložba je dio programa Nova kultura – Hibridni grad 014 i programa Urbanistička početnica, a ostvarena je zahvaljujući potporama Zaklade Kultura Nova, Karlovačke pivovare, Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca i Karlovačke županije.

  Više o organizatorima te radionici i predavanju DIZAJN INTERAKCIJA U URBANOM OKRUŽENJU koje će održati docent UMASA Ivica Mitrović potražite na linkovima:

  www.ka-matrix.hr

  www.platforma981.hr