HR | EN
  • [IZLOŽBA]

    Biciklirajmo gradom - izložba radova učenika OŠ Grabrik

    12.06.2019.

Biciklirajmo gradom - izložba radova učenika OŠ Grabrik

Biciklirajmo gradom / izložba radova učenika OŠ Grabrik

Povodom uspješnog završetka još jedne školske godine te proslave 440. rođendana grada Karlovca Gradski muzej Karlovac i Osnovna škola Grabrik organizirali su treću po redu izložbu učeničkih radova nastalih u sklopu predmetne nastave likovne kulture i keramičke grupe OŠ Grabrik pod vodstvom nastavnice likovne kulture Ivane Maradin na muzejskom zidu u Gradskom muzeju Karlovac.

Svečano otvorenje izložbe bilo je u srijedu, 12. lipnja 2019. godine u 11.00 sati. Okupljenim posjetiteljima su se obratile ravnateljice Muzeja Hrvojka Božić i OŠ Grabrik Željka Škot te koordinatorica realizacije izložbe Antonija Škrtić koja je istakla aktualnost odabrane teme u godini kada se obilježava 200 godina od patetnta bicikla, veliki trud i radnu disciplinu uložene u modeliranje, bojanje i glaziranje svakog pojedinog izloška i postavljanje izložbe u cjelini te nadu da će se suradnja nastaviti i sljedeće školske godine.

Zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić otvorila je izložbu nakon čega je uslijedio prigodni glazbeno – recitatorski program u kojem su nastupili: učenica 8. A razreda, Laura Balta na flauti sa skladbom The Garaland Waltz; učenica 5. A Mara Butala izvela je monolog Jožekova zagorska, autora Zvonimira Baloga, a učenik 5. C razreda, Karlo Jurčević na gitari je izveo skladbu Surprised skladatelja Alexandera Vinitskyog.

Vizualno oblikovanje deplijana, pozivnice i plakata BOLFEKi studio.

Preuzmi deplijan.

Program je ostvaren financijskim sredstvima Grada Karlovca u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto 2019.

Izložba ostaje otvorena cijelo ljeto.