HR | EN
 • [DOGAĐANJA]

  Javni poziv za Dan otvorenih vrata u Javnoj ustanovi AQUATIKA – slatkovodni akvarij - Karlovac

  05.06.2016.

  Javni poziv za Dan otvorenih vrata u Javnoj ustanovi AQUATIKA – slatkovodni akvarij - Karlovac

  Javni poziv za Dan otvorenih vrata u Javnoj ustanovi AQUATIKA – slatkovodni akvarij, Karlovac

  Pozivamo sve zainteresirane građane da se prijave na DAN OTVORENIH VRATA Javne ustanove AQUATIKA-slatkovodni akvarij, Karlovac, koji će se održati dana 05. lipnja 2016. godine.

  U sklopu Dana otvorenih vrata građanima će se omogućiti obilazak gradilišta akvarija uz pratnju voditelja. Polazak obilaska je s gradilišta, Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a, a predviđeno trajanje obilaska je 40 minuta u periodu od 10:00 do 14:00 sati.

  Planirane su 4 grupe posjetitelja, svaka grupa po 20 osoba svaki puni sat.

  Prijave se zaprimaju po redosljedu prijave i prijaviteljima će se proslijediti odgovor s potvrdom zaprimanja za traženi termin ili u slučaju popunjenosti s drugim slobodnim terminom.

  Građani se mogu prijaviti putem Obrasca prijave do 04. lipnja 2016. godine koji se treba dostaviti na elektronsku adresu akvarij@karlovac.hr

  Pozivamo sve zainteresirane građane i poslovne subjekte da nam se jave.

  Grad Karlovac, Upravni odjel za investicije i europske fondove, Trg Bana Jelačića 1, 47000 Karlovac

  ***

  Obrazac prijave

  Javni poziv

  ***

  Grad Karlovac je korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni Regionalna konkurentnost 2007-2013., ugovor br. R.C.1.1.05-0050 za provođenje projekta Slatkovodni akvarij i muzej rijeka – KAquarium“. Ukupna vrijednost projekta je 36.691.939,28 od čega su 36.222.282,45 kuna bespovratna sredstava.

  Slatkovodni akvarij i muzej rijeka je lokalna turistička atrakcija temeljena na bioraznolikosti karlovačkih rijeka i jezera, te bogatoj tradiciji života uz rijeke, Akvarij će predstavljati floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest porječja četiriju karlovačkih rijeka.

  Buduća Javna ustanova AQUATIKA biti će namijenjena prvenstveno edukativnom turizmu, učenicima, studentima, akvaristima - hobistima i znanstvenicima, te će omogućiti odvijanje edukacijskih aktivnosti i aktivnosti na podizanju razine svijesti o značaju riječne flore i faune, očuvanju bioraznolikosti i općenito očuvanju prirode.