HR | EN
 • [DOGAĐANJA]

  Upute građanima kako ostvariti financijsku i drugu pomoć potrebnu uslijed pandemije koronavirusa

  09.04.2020.

  Upute građanima kako ostvariti financijsku i drugu pomoć potrebnu uslijed pandemije koronavirusa

  8. travnja 2020. godine gradonačelnik Grada Karlovca donio je Odluku o pomoći građanima grada Karlovca koji su se našli u teškoj socijalno-ekonomskoj situaciji izazvanoj pojavom epidemije koronavirusa (COVID-19).

  Odluku kao i zahtjev za pomoć (Obrazac 1) i ostalu pripadajuću dokumentaciju (Obrazac 2-Izjava i Obrazac 3-Popis dokumentacije) preuzmite ovdje. Za sve informacije na raspolaganju vam stoji Upravni odjel za društvene djelatnost i svaki radni dan od 8 do 13 sati na brojeve telefona 047 628 253, 628 255 i 628 198 te na e-mail adrese blazenka.presecan@karlovac.hr i ivana.cop@karlovac.hr.

  Popunjeni obrazac zahtjeva (Obrazac1) i ostala pripadajuća dokumentacija (propisana u Obrascu 3) dostavlja se putem e-mail pošte na adrese blazenka.presecan@karlovac.hr i ivana.cop@karlovac.hr.

  Odluku o pomoći građanima grada Karlovca koji su se našli u teškoj socijalno – ekonomskoj situaciji izazvanoj pojavom epidemije koronavirusa (COVID-19), pripadajuću dokumentaciju i upute građanima kako ostvariti financijsku i drugu pomoć potrebnu uslijed pandemije koronavirusa preuzmite OVDJE