Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako jeftino putovati

Kako jeftino putovati

Kako jeftino putovati i kako se dobro organizirati?

Svi bi mi putovali, ali česte prepreke su vrijeme i novac. Da li se to nekako može organizirati? Ako i da, gdje otputovati a da ne bankrotiramo? Krenimo od same organizacije. Kako jeftino putovati i da li se obratiti turističkoj agenciji? Prije svega, na Vama je da odlučite da li želite koristiti usluge određene agencije ili želite sami sve organizirati. Kada odabirete agenciju za putovanja, tada Vam se serviraju informacije i uputstva, dok bez njih samostalno radite svoj plan i program. Ako pričamo o uštedi novaca, tada je svakako poželjno da sami organizirate sve što Vam je potrebno (osim ako agencije nemaju akcijske ponude).

Kako jeftino putovati znači i organizaciju mjesta i vremena. Za dobro putovanje potrebna nam je destinacija i doba godine. Naravno, ovo ovisi o Vašim mogućnostima i željama. Mogućnosti su vrijeme putovanja koje se odnose na Vaš godišnji i slobodno vrijeme, a mogućnosti vežemo za financijsko stanje. Ako znate svoji godišnji unaprijed, tada je poželjno da izvidite sve jeftinije destinacije i što možete vidjeti u određenom vremenu dok ste tamo. Turističke agencije navode kako je Europa svakako najjeftinija opcija za putovanje, a nakon nje slijede Azija, Amerika i Afrika.

Za putovanje bez obzira gdje išli novac vam je uvijek potreban. Zato neki ljudi koriste stranice kao što su credit24.bg i mnoge druge koje se bave online kreditiranjem i isti dan isplaćuju novac na vaš račun.

Kako jeftino putovati i kako si organizirati prijevoz?

Kada ste odredili destinaciju, sljedeći korak je odabir prijevoznog sredstva. Koja je najjeftinija opcija prijevoza? Avionski prijevoz može biti najbolja opcija, možete pronaći karte za određene destinacije za već od 15 eura po osobi. Savjetujemo Vam da posjetite web stanice određenih avio kompanija i da usporedite cijene letova. Imajte na umu da let možete rezervirati i mjesecima unaprijed. Što je s vlakom? Kada pričamo o tome kako jeftino putovati, vlak je jedno od onih prijevoznih sredstava koje se sjetimo.

U Europi, putovanje vlakom je prilično skup sport, ali ako ste spremni to zanemariti radi komfora i raznih krajobraza kroz koje prolazite onda je to odlična opcija. Što je su busevima? Ista priča kao i sa vlakovima. Danas u ponudi imate jeftinije autobusne linije, ali karte je potrebno rezervirati unaprijed. Auto? Auto nikako nije najbolji odgovor na pitanje kako jeftino putovati, no on donosi najveću avanturu. Auto i motor su svakako najskuplja opcija ako uzmete u obzir gorivo, cestarinu, parking i slične sitnice. No, auto Vas ne ograničava vremenski i možete stati gdje želite. Najjeftinije opcije su svakako bicikl, hodanje ili autostop – no ove metode su rezervirane samo za one najhrabrije.

Kako jeftino putovati i kako si organizirati smještaj i hranu?

Došli ste do cilja, ali što sa smještajem? Sve ovisno od Vaše organizacije i želja. Mnogi će smještaj organizirati unaprijed i na određeno vrijeme, što može uštedjeti vrijeme i novac. Kada organizirate posjet određenom gradu, tada provjerite akcijske ponude raznih hotela ili hostela. U slučaju da niste imali sreće, jeftiniji smještaj uvijek možete potražiti putem privatnog smještaja – Sobe, apartmani, kuće, garsonijere. Kako jeftino putovati uvijek nekako podrazumijeva šator ili popularni couchsurfing. Spavanje na otvorenom je uvijek najbolja opcija, ali imajte na umu da ne smijete kampirati na svakoj površini. Couchsurfing je udobnija opcija, ali za njega morate biti otvorenog uma.

Što je s hranom? Odgovor na pitanje kako jeftino putovati ne sadrži odgovor s fancy klopom. Ako želite uštedjeti novac, hrana mora biti lokalna. Okrenite se street food-u, ili jeftinijim varijacijama fast food restorana koji su dostupni u cijelome svijetu. Zaključak? Ukoliko zaista želite jeftino putovati, tada morate biti fleksibilni i spremni na određena odricanja. Možda nećete posjećivati najbolje ocijenjene destinacije, ali to ne znači da se nećete zabaviti i stvoriti nezaboravne uspomene. Jeftinija putovanja Vas tjeraju na odricanje svakodnevnog razmišljanja kojeg imamo za putovanja, tjeraju nas da odbacimo predrasude i da usvojimo nova znanja.
Tagovi:

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Financijski pritisak zbog brojnih dugovanja može biti vrlo stresan. Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova može vam pomoći da smanjite svoje mjesečne obveze i olakšate upravljanje financijam

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

Financijsko planiranje često može biti zastrašujući zadatak, no uz uvođenje nekoliko ključnih strategija, možete postići značajno poboljšanje u upravljanju svojim novcem. Kada se prvotno odlučujete za