Kako reagirati pri prvom poljupcu

Kako reagirati pri prvom poljupcu

Kako reagirati pri prvom poljupcu ovisi o tome kakav dojam želite ostaviti

Prvi poljubac u životu svi pamet bilo da je bio ugodan i strastven odmah ili plah i nesiguran zbog straha što će o njemu misliti druga strana. Muškarci su u pogledu ljubljenja samouvjereniji ili to barem žele biti, čak i kada su jako mladi i svi odreda tvrde da je najljepši poljubac “ukradeni poljubac”. Kako reagirati pri prvom poljupcu ovisi o tome kakav dojam želite ostaviti, koliko ste samouvjereni i što tim poljupcem želite postići.

Zanimljivo je da i žene vole ukradene poljupce jer ih magično oslobađaju straha kako će sve to ispasti, hoće li se svidjeti oboma, hoće li ispasti glupače koje se ni ljubiti ne znaju. Nerijetko djevojke u ranoj tinejdžerskoj dobi, koje su samo najbolje prijateljice, vježbaju kroz nevinu igru ljubljenje, kako bi spremne dočekale muške poljupce. Takve djevojke kasnije nemaju taj problem kako reagirati pri prvom poljupcu, jer su tehniku ljubljenja već svladale i svoje tijelo već probudile.

Ljubljenje se da uvježbati pa se nećete mučiti s tim kako reagirati pri prvom poljupcu

Zanimljivo je da jako mladi parovi koji se međusobno privlače kod prvog poljupca žele pokazati da da znaju kako se to radi i da su vrlo iskusni ako i nisu. Pa, takav učinak se može postići, jer ljubljenje se da uvježbati pa se nećete mučiti s tim kako reagirati pri prvom poljupcu. No, ne možete pogriješiti ni ako niste vježbali ljubljenje, krenite nježno i polako, a za to je dovoljna privlačnost između vas dvoje.

I prvi plahi poljubac će raširiti toplinu po vašem tijelu učiniti vaše oči sanjivima i čežnjivima i poželjet ćete se potpuno predati jedno drugom. Kako reagirati pri prvom poljupcu, pa i ako bude čudno, to nije ništa strašno, proći će i drugi put ćete željeti još. Ne morate jezike uposliti odmah, to će doći polako, usne su za ljubljenje, i nikada se ne mučite s pitanjima je li poljubac predugačak ili prekratak, neka vaše tijelo odluči koliko je ugodno.

Poljubac je susret i usne će znati kako reagirati pri prvom poljupcu

Moderni ljudi se previše bave s tehnikom izvedbe, pa i kod poljupca, a trebali bi pustiti da ih vode srce i osjećaji. Poljubac je susret i usne će znati kako reagirati pri prvom poljupcu po osjećaju koji vam taj poljubac izaziva, i ne morate biti iskusni da bi uživali i željeli još. Ako se prepustite osjećajima usne će ostalo odraditi same i nećete si razbijati glavu je li dobro ili nije i treba li biti drugačije.

Neki planiraju prvi poljubac, rade posebne pripreme, no spontani poljupci su najljepši i najduže se pamte. U redu je biti dotjeran, lijepo mirisati, paziti na zadah, ali planirani i pripremani poljubac neće nužno biti bolji. Život nije film, a i nakon filmskog poljupca mnogi će se pitati kako reagirati pri prvom poljupcu. U redu je biti i nevješt i nespretan i plah, ali možda ćete baš po tome pamtiti svoj prvi poljubac i nema u tome baš ništa loše.

Tagovi:

Prazna ruka: Kad se ljubav ne vraća

Prazna ruka: Kad se ljubav ne vraća

**Prazna ruka: Kad se ljubav ne vraća – suočavanje s bolnom stvarnošću** Ljubav je osjećaj koji nas istovremeno može ispuniti neopisivom srećom, ali i dubokom tugom ukoliko nije uzvraćena. Praz