Kako se izrađuje natalna karta

Kako se izrađuje natalna karta

Natalna karta pomoći će Vam doći do novih spoznaja!

U trenutku kada se rodimo, zvijezde se nalaze u vrlo specifičnom položaju i već tada je naš put zacrtan. Naša sudbina je tada već skrojena, a sve tajne o našem životu tek tada treba otkriti. Neke tajne ćemo otkriti putem aktivnog djelovanja u društvu, druge tajne života naučit ćemo ako se educiramo. Ipak, neke druge tajne možemo otkriti samo ako uronimo u astrologiju i saznamo što nas zanima. Natalna karta jedan je od modela kako doći do tih spoznaja. Natalne karte izrađuju stručni astrolozi koji će Vam ih odmah i interpretirati. Da biste mogli dati napraviti svoju natalnu kartu, bitno je znati svoj datum rođenja, vrijeme rođenja, svoj znak i podznak. U natalnoj karti moći ćete dobiti odgovor na sva pitanja o sebi i svome životu, o svome karakteru i koji planeti ga omeđuju, kao što ćete moći postaviti i druga pitanja koja se tiču Vaše neposredne budućnosti. Uz astrološke stručnjake svakako ćete se dobro provesti stoga pitajte sve što Vas zanima. Natalna karta može se izraditi kod većine astrologa.

Što sve otkriva natalna karta?

Natalna karta je široki skup informacija koji se radi na vrlo precizan način. U pitanju je otkrivanje utjecaja planeta na naš život, ali i na naš karakter. Kada znamo vrijeme i datum rođenja osobe kojoj radimo natalnu kartu, imamo najvažnije informacije koje trebamo da bismo nacrtali natalnu kartu. U tom trenutku možemo vidjeti koliko je utjecaj pojedinih planeta na naš život, a prema tome isto tako možemo lakše gatati i proricati. Astrološki stručnjaci imaju velika saznanja o raznim metodama proricanja, a dodatne informacije koje daje natalna karta mogu im samo pomoći. Nakon natalne karte isprobajte i ostale astrološke tehnike: neki stručnjaci vrlo su vješti s viskom i dat će Vam odgovore na sva Vaša pitanja uz pomoć ovog alata. Drugi više preferiraju tarot – proricanje iz karata vrlo je moćna tehnika koja otkriva sve ono što dolazi kasnije. Unutar tarota postoje mnoge podjele stoga se odlučite za tarot koji želite. Primjerice, Zara tarot vrlo je zahtjevna tehnika proricanja kojom se bave samo najbolji astrološki stručnjaci.

Natalna karta i sudbina – kako do pravih odgovora?

Kada dajete izraditi natalnu kartu, dobit ćete ne samo odgovore na pitanja koja se tiču eventualno onoga što će se dogoditi, no isto tako i odgovore na neka pitanja o vlastitom ja. Jeste li ikada zamijetili neke oblike ponašanja koje manifestirate? Koliki je utjecaj planeta i Sunca na Vašu indiferentnost, a koliko na Vaš temperament? Natalna karta donosi mnoge odgovore na pitanja o našem vlastitom karakteru. Baš kako smo svi naučili da su lavovi ponosni, a vodenjaci sanjari, a rakovi emotivni, natalna karta pruža odgovore koji dublje objašnjavaju utjecaj planeta i horoskopa na naše ponašanje. U konačnici, razgovor s astrologom može koristiti za neku vrstu otkrivanja samoga sebe. Iskoristite priliku i svoju natalnu kartu dajte izraditi već danas. Astrolozi koji najviše uživaju u izradi natalnih karti puni su iskustva i moći će Vam dati dodatne odgovore na sva pitanja koja imate o sebi samome. Natalne karte vrlo su zabavan način za spoznati samoga sebe stoga isprobajte i naučite nešto novo baš o sebi!

Tagovi: