Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako se maknuti s crne liste banaka

Kako se maknuti s crne liste banaka

Što je crna lista?

Crna lista je lista na kojoj se nalaze svi klijenti banaka koje nisu do kraja izvršile svoje ugovorene obaveze prema bankama i drugim financijskim institucijama. Crna lista je tokom ovih godina stalno mijenjala svoje oblike i nazive, od HROK pa sve do OSR sustava. Na ovoj listi dospijevaju svi klijenti koji nisu uredno do kraja otplatili svoj kredit, riješili dugovanje po kreditnoj ili revolving kartici, koji su ušli u nedozvoljeni minus po tekućem računu, oni koje ih je banka osobno tužila, oni koji nisu plaćali kredit te im je banka otkazala kredit, oni koje je banka opozvala platnu karticu te prevaranti. Na crnu listu se možete veoma lako pronaći, no maknuti se sa crne liste je težak posao. Za to mora proći vremena, te pritom morate raditi na svojem kredibilitetu kako biste opet mogli imati dozvoljeni minus, kreditnu karticu te kako bi vam banka mogla opet odobriti vaš sljedeći kredit.

Crna lista i kako se riješiti duga

Crna lista ili lista srama je lista na kojoj se nalaze sve neuredne platiše ovoga svijeta. Na ovoj list ostajete i do tri godine nakon što ste podmirili svoje dugovanje, što znači da je upitno da li će vam banke u tom periodu odobriti vaš sljedeći kredit ili vam dozvoliti minus po vašem tekućem računu. Uvid u podatke s crne liste imaju sve banke i druge kreditne i financijske institucije. Crna lista je mjesto na kojemu se ne želite naći jer dugo treba dok se ne maknete s nje. U najboljem slučaju ćete se na crnoj listi nalaziti tri godine. Kriteriji za ovu listu su stalno kašnjenje u plaćanju, iznos vašeg dugovanja te vrsta kredita. na listi ćete završiti ako najmanje 2 mjeseca niti platili rate vašeg kredita u minimalnom iznosu od 400 eura. Kako biste izbjegli svrstavanje na ovoj listi, trebate se pobrinuti da uvijek na vrijeme podmirite sve svoje račune i što prije se riješite duga. U tome vam hitri krediti mogu pomoći da brže bolje dođete do potrebnog novca kako biste se riješili duga ili otplatiti svoje račune. Hitri krediti se mogu ugovoriti preko kreditne kuće za par minuta, te već isti dan će vam odobriti i isplatiti kredit na vaš tekući račun.

Crna lista i kako poboljšati svoj kredibilitet

Crna lista ili lista neurednih klijenata je mjesto na kojemu se nikada ne želite pronaći jer treba dugo vremena dok vaše ime s njega ne nestane kompletno. Klijenti koji su se našli na crnoj listi mogu s nje izaći na način da podmire sve svoje dospjele dugove prema banci odnosno prema kreditnoj ili drugoj financijskoj instituciji, te naposljetku će dobiti datum silaska s crne liste. No, iako ste riješili sve svoje dugove, vaši podaci kao neuredni platiša će se i dalje nalaziti na crnoj listi, nakon čega će se podaci automatski izbrisati. Razlog k tome je kako bi banke mogle procijeniti rizik, odnosno da znaju sve detalje o svom klijente prije nego što mu odobre ili odbiju zahtjev za kreditom i slično. Kada je crna lista u pitanju, puno je bolje izbjeći ju nego da se tamo pronađete. Potrudite se da uvijek u redovnom roku ispunjavate svoje obveze prema banki i otplaćujete kredit svakoga mjeseca, da ne zalazite u nedozvoljeni minus i da svaki mjesec platite račun po kreditnoj kartici.
Tagovi: