Kako zavezati tenisicu na brzi način

Kako zavezati tenisicu na brzi način

Kako zavezati tenisicu na brzi način i kako se istaknuti?

Moglo bi se reći kako je vezanje cipela sasvim banalna stvar, no to je itekako daleko od istine. Kako zavezati tenisicu na brzi način a da je ono efektivno? Krenimo od odabira vezica. Vezice ne moraju biti srne ili bijele, one mogu biti bilo koje boje koja odgovara Vašim tenisicama. Šarene vezice su svakako jednostavan i jeftin način da podignemo izgled samih tenisica i da se tehnika vezanja istakne. Za suptilni look najbolje je odabrati pastelno ljubičastu, plavu ili mint boju. Za nešto uočljiviji look odaberite žute, crvene ili zelene vezice. U pravilu, bijele tenisice traže jarke boje, dok tamnije tenisice traže nešto suptilnije bolje.

Kako zavezati tenisicu na brzi način? Paralelna metoda vezanja je svakako bezvremenski klasik u vezivanju obuće, i ono svakako podiže sami izgled cipele. Tehnika je sljedeća: U prvi red dole početni dio vezice je umetnut odozgo, dok se krajevi drže prema unutra. Zatim se jedan dio vadi u gornju rupu koja se nalazi na istoj strani. Drugi dio će se povlačiti od odozdo prema gore kroz desnu rupicu drugog para, nakon čega se uvlači u lijevu rupu, izvlači sa dna i izvuče iz rupe, zatim umeće u desnu rupu i tako se tvori shema do zadnje rupice na tenisici.

Kako zavezati tenisicu na brzi način do posljednje rupice?

Visoke tenisice su se svakako vratile u modu, a uz njih i popularna metoda vezivanja do kraja. Kako zavezati tenisicu na brzi način do posljednje rupice? Metoda Križ je svakako najpopularniji oblik vezanja kod visokih tenisica. Metoda je jednostavna i brza u izvedbi, a često krasi klasične i sportske tenisice. Kako izgleda sama tehnika vezanja? U donjem paru rupa vezice se povlače iznutra prema vanjskom djelu, zatim one prelaze preko jezika tenisice i odozdo prema gore prolaze kroz rupe u X obliku. Na kraju vezivanja radi se luk ili čvor koji može biti dvostruki.

Postoje mnogi načini kako zavezati tenisicu na brzi način, no važno je uzeti u obzir oblik i visinu tenisice. Morate imati na umu da klasične metode vezanja neće postići vizualnu ljepotu na svakoj obući. Što je na kraju bitnije, brzina ili funkcionalnost pri vezanju? Bitno je i jedno i drugo. Sigurno ste primijetili da sve više ljudi ne veže tenisice, već samo imaju ukrasne čvoriće koji štite nogu od izuvanja. Razlog ovome je sve veća komocija u obući, što je u redu, no ono se ne preporučuje radi manjka stabilizacije zgloba.

Kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide?

Ne sviđaju Vam se klasične mašne ili čvorići koji se vežu na kraju tenisica? Nema veze, postoji jednostavna metoda njihovog sakrivanja. Kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide? Kada pričamo o brzim metodama vezanja, važno je naglasiti da ih ima zaista mnogo. Neke od najpopularnijih metoda su svakako: Paralelno, Križ, Dijagonala, Ravno i Interno skriveno. Ako Vas zanima kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide – interno skrivena metoda je odlična!

Riječ je o tehnici vezanja koja sakriva posljednje dvije rupice jer se vezice povlače iznutra, što znači da se mašna ili čvor mogu zavezati iza jezika tenisice i tako ne biti vidljiv na vanjštini tenisice. Osim super efekta na samim tenisicama, one se dodatno stabiliziraju i manje odvezuju jer način uveza nudi dodatnu stabilizaciju nozi. Neovisno o tome kakav tip vezanja volite i preferirate, svaki način može dodatno istaknuti izgled i funkcionalnost same tenisice. Danas postoji bezbroj načina vezivanja, što znači da se ne morate fokusirati samo na klasične metode koje lagano postaju dosadnima.

Tagovi: