Kako zavezati tenisicu na brzi način

Kako zavezati tenisicu na brzi način

Kako zavezati tenisicu na brzi način i kako se istaknuti?

Moglo bi se reći kako je vezanje cipela sasvim banalna stvar, no to je itekako daleko od istine. Kako zavezati tenisicu na brzi način a da je ono efektivno? Krenimo od odabira vezica. Vezice ne moraju biti srne ili bijele, one mogu biti bilo koje boje koja odgovara Vašim tenisicama. Šarene vezice su svakako jednostavan i jeftin način da podignemo izgled samih tenisica i da se tehnika vezanja istakne. Za suptilni look najbolje je odabrati pastelno ljubičastu, plavu ili mint boju. Za nešto uočljiviji look odaberite žute, crvene ili zelene vezice. U pravilu, bijele tenisice traže jarke boje, dok tamnije tenisice traže nešto suptilnije bolje.

Kako zavezati tenisicu na brzi način? Paralelna metoda vezanja je svakako bezvremenski klasik u vezivanju obuće, i ono svakako podiže sami izgled cipele. Tehnika je sljedeća: U prvi red dole početni dio vezice je umetnut odozgo, dok se krajevi drže prema unutra. Zatim se jedan dio vadi u gornju rupu koja se nalazi na istoj strani. Drugi dio će se povlačiti od odozdo prema gore kroz desnu rupicu drugog para, nakon čega se uvlači u lijevu rupu, izvlači sa dna i izvuče iz rupe, zatim umeće u desnu rupu i tako se tvori shema do zadnje rupice na tenisici.

Kako zavezati tenisicu na brzi način do posljednje rupice?

Visoke tenisice su se svakako vratile u modu, a uz njih i popularna metoda vezivanja do kraja. Kako zavezati tenisicu na brzi način do posljednje rupice? Metoda Križ je svakako najpopularniji oblik vezanja kod visokih tenisica. Metoda je jednostavna i brza u izvedbi, a često krasi klasične i sportske tenisice. Kako izgleda sama tehnika vezanja? U donjem paru rupa vezice se povlače iznutra prema vanjskom djelu, zatim one prelaze preko jezika tenisice i odozdo prema gore prolaze kroz rupe u X obliku. Na kraju vezivanja radi se luk ili čvor koji može biti dvostruki.

Postoje mnogi načini kako zavezati tenisicu na brzi način, no važno je uzeti u obzir oblik i visinu tenisice. Morate imati na umu da klasične metode vezanja neće postići vizualnu ljepotu na svakoj obući. Što je na kraju bitnije, brzina ili funkcionalnost pri vezanju? Bitno je i jedno i drugo. Sigurno ste primijetili da sve više ljudi ne veže tenisice, već samo imaju ukrasne čvoriće koji štite nogu od izuvanja. Razlog ovome je sve veća komocija u obući, što je u redu, no ono se ne preporučuje radi manjka stabilizacije zgloba.

Kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide?

Ne sviđaju Vam se klasične mašne ili čvorići koji se vežu na kraju tenisica? Nema veze, postoji jednostavna metoda njihovog sakrivanja. Kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide? Kada pričamo o brzim metodama vezanja, važno je naglasiti da ih ima zaista mnogo. Neke od najpopularnijih metoda su svakako: Paralelno, Križ, Dijagonala, Ravno i Interno skriveno. Ako Vas zanima kako zavezati tenisicu na brzi način a da se vezice ne vide – interno skrivena metoda je odlična!

Riječ je o tehnici vezanja koja sakriva posljednje dvije rupice jer se vezice povlače iznutra, što znači da se mašna ili čvor mogu zavezati iza jezika tenisice i tako ne biti vidljiv na vanjštini tenisice. Osim super efekta na samim tenisicama, one se dodatno stabiliziraju i manje odvezuju jer način uveza nudi dodatnu stabilizaciju nozi. Neovisno o tome kakav tip vezanja volite i preferirate, svaki način može dodatno istaknuti izgled i funkcionalnost same tenisice. Danas postoji bezbroj načina vezivanja, što znači da se ne morate fokusirati samo na klasične metode koje lagano postaju dosadnima.

Tagovi:

Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sustavu. Jupiter u znakovima zodijaka može donijeti povezivanje s boljim životnim mogućnostima, vežemo ga za širenje horizonata. Jupiter osloba

Što su blok kuhinje

Što su blok kuhinje

Što su blok kuhinje i kako one izgledaju govori sami naziv, izgledaju kao blok elemenata. Blok kuhinje su pogodne za kuhinjski prostor koji je mali ili je prostor namijenjen kuhinji na jednom zidu. Ov

Kako se izrađuje natalna karta

Kako se izrađuje natalna karta

U trenutku kada se rodimo, zvijezde se nalaze u vrlo specifičnom položaju i već tada je naš put zacrtan. Naša sudbina je tada već skrojena, a sve tajne o našem životu tek tada tre