Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter u znakovima zodijaka

Jupiter u znakovima zodijaka, utjecaj Jupitera

Jupiter je najveći planet u našem Sunčevom sustavu. Jupiter u znakovima zodijaka može donijeti povezivanje s boljim životnim mogućnostima, vežemo ga za širenje horizonata. Jupiter oslobađa, daje osjećaj blagostanja, donosi sretne okolnosti. On će širiti naša prostranstva za života, dopušta razvoj duše. Dobar položaj Jupitera će uvijek donijeti sreću, dok će lošiji položaj donijeti određene ljudske mane koje se manifestiraju u obliku pretjerivanja u užicima. Jupiter u znakovima zodijaka donosi ekspanziju, širenje vidika, donosi um na višu poziciju, bavi se rastom i razvojem određene osobe.

Njegovo djelovanje će biti blagonaklono i ukoliko je dobro pozicioniran donijeti će sreću te bogatstvo. Jupiter nas tjera da imamo moral, da pronađemo vjeru i da budemo pošteni u životu kojeg gradimo. Donosi nam osjećaj za viziju, osjećaj za budućnost i pravilne korake i postupke. Riječ je o veoma optimističnom planetu koji može biti filozofski nastrojen, vlada samopouzdanjem i gura osobu naprijed. Navedeni planet je odgovoran za sreću, rast i razvoj. Jupiter vlada Strijelcem te Ribama, donosi pomalo drugačije vladanje u oba znaka.

Jupiter u znakovima zodijaka, za što je odgovoran Jupiter?

Jupiter u znakovima zodijaka predstavlja jednu velikodušnost, donosi dobro raspoloženje, donosi sreću, dobar društveni položaj i ugled, brine se oko filozofije osobe, donosi putovanja, rast, duhovnost. Navedeni planet predstavlja obrazovanje, prihvaćanje dobrih prilika, ideale, ponekad donosi neumjerenost u uživanju. U osnovi, Jupiter je dobrodušan i on je nositelj sretnih okolnosti i zaštite. Energija Jupitera je usmjerena na vjerovanje, na želju za rastom i razvojem, na traženje najbolje solucije, na zadovoljstvo.

Jupiter u znakovima zodijaka predstavlja razvijanje, vjerovanje, prihvaćanje prilika. Astrološka karta nam može pokazati područja djelovanja Jupitera. Ona nam donosi uvid u to gdje i kada možemo osjetiti olakšanje od svega, kada možemo očekivati blagodati ovog života, kada ćemo osjetiti osjećaj sreće i smirenosti jer smo konačno zadovoljni. Aspekti nam mogu pokazati da li je Jupiter pozitivan i da li će se koristiti u svrhu postizanja vlastitih ciljeva, ili će biti negativniji i bit će fokusiran na prepuštenost situacijama kao i lijenosti. U organizmu, navedeni planet utječe na žlijezde, žuč, jetru te krvotok.

Jupiter u znakovima zodijaka, Jupiter u astrologiji

Jupiter obilazi cijeli Zodijak u roku od 12 godina. Jupiter u znakovima zodijaka predstavlja ono pozitivno te nabolje, no može manifestirati i one loše navike koje mogu kočiti osobe. Jupiter u Ovnu donosi pozitivno razmišljanje, otvorenost i druželjubivost. Postoji manjak vjere, što može utjecati na razvoj sreće. Jupiter u Biku donosi sposobnost uživanja u materijalističkim i gurmanskim ugodnostima, što donosi razvoju hedonizma. Postoji manjak avanturizma, što rezultira komforom. Jupiter u Blizancima donosi komunikativnost i društvenost. Postoji manjak otvaranja, što može rezultirati dvostrukim životom.

Jupiter u Raku donosi emociju i osjećaj zadovoljstva. Postoji manjak komunikacije, što može završiti zatvaranjem u same sebe. Jupiter u Lavu donosi velikodušnost te hrabrost. Postoji konstantna želja za prvim mjestom, što može rezultirati nezadovoljstvu. Jupiter u Djevici donosi praktična znanja koja su vezana za posao i zaradu. Postoji konstantna želja za savršenstvom, što može rezultirati licemjerjem. Jupiter u Vagi donosi osjećaj za lijepo i fino. Postoji konstantna želja za finoću, što može dovesti do propuštenih prilika.

Jupiter u Škorpionu donosi razvoj i postizanje cilja. Radi navedenog, Škorpioni nekada mogu djelovati hladno i nezainteresirano za druge. Jupiter u Strijelcu donosi ograničenje i kontrolu, što može dovesti do nezadovoljstva. Postoji konstantna želja za slobodom bez ograničavanja. Jupiter u Jarcu donosi plemenite ciljeve i ideje, što ponekad može donijeti osjećaj da će pregorjeti. Jupiter u Vodenjaku donosi posebne ideje i humanitarnu notu, no moguć je fokus na društvo i uzvišen karakter. Jupiter u Ribama donosi osjećaj za lijepe ideje i umjetnost, no ponekad se mogu zatvoriti u sebe radi mišljenja kako ih nitko ne razumije. Ako vas zanima Jupiter u znakovima zodijaka, tada možete kontaktirati astrofon21 i zatražiti sve informacije koje su vezane za vaš astrološki znak.

Tagovi: