Kako napraviti youtube playlistu

Kako napraviti youtube playlistu

Kako napraviti youtube playlistu i što vam je potrebno

YouTube je svima poznata internetska stranica koja se bavi dijeljenjem i prikazivanjem video i audio zapisa. YouTube je osnovan još 2005. godine, a danas je se smatra jednom od najpopularnija stranica na internetu na kojoj korisnici u prosjeku pregledaju više od 6 bilijuna sati videa u jednom mjesecu. Korištenje stranice je sasvim besplatno i nije vam potreban korisnički profil kako bi pregledavali sve što vam se može ponuditi. No ako vas zanimaju neke dodatne pogodnosti poput kako napraviti youtube playlistu, trebat ćete ulogirati u svoj profil. Budući da je Google vlasnik YouTube-a, sve što vam treba je Google profil koji gotovo sigurno imate. Ako ga kojim slučajem nemate, to nije nikakav problem jer ga možete izraditi u kratkom roku i to sasvim besplatno. Nakon što ste se uspješno ulogirali u svoj profil otključavate neke od funkcionalnosti koje su ukomponirane u stranicu pa ćete stoga moći lako naučiti kako napraviti youtube playlistu.

Kako napraviti youtube playlistu i za što služi

Za početak je dobro znati koje je uopće korist u tome da imate svoju playlistu? Radi se o zapravo jako praktičnoj opciji koja vam nudi da spremite najdraže video zapise na jednome mjestu i poredate ih kako vam najbolje odgovara. Primjerice, možda bi htjeli napraviti listu sa glazbom koju u bilo kojem trenutku možete preslušati ili bi htjeli na jednome mjestu imati sve najdraže smiješne video zapise. Uz playlistu možete točno to napraviti, a isto tako i pokrenuti svoju listu sa bilo kojeg uređaja u bilo kojem trenutku. Kako napraviti youtube playlistu je jednostavan zadatak koji svatko može naučiti. Kada ste se ulogirali na svoj profil, prvo ćete trebati otići na bilo koji video s kojim želite krenuti. Kada pokrenete odabrani video s donje desne strane možete vidjeti plus do kojeg piše spremi. Kliknite na njega i s time ste napravili prvi korak ako želite naučiti kako napraviti youtube playlistu.

Kako napraviti youtube playlistu koraci

Nakon što ste kliknuli na spremi ponudit će vam se dvije opcije. Prva je gledat ću kasnije, a druga je izradi novi popis. Gledat ću kasnije vam stvara popis videa na jednome mjestu koje bi htjeli nekad kasnije pregledati. Novi popis s druge strane stvara playlistu koju možete modificirati, promijeniti joj ime i poredak videa u njoj, a također možete namjestiti hoće li vaša lista biti privatna ili javno dostupna. Ako već od prije imate neku playlistu, nakon kliktanja na spremi pojavit će se i treća opcija, a to je spremi u. Ova opcija vam nudi da dodate video u već postojeću listu. To je cijela mudrost, a vi ste upravo naučili kako napraviti youtube playlistu. Svoju listu možete pogledati ako kliknete gore lijevo na tri crtice do YouTube loga. Padajući izbornik će između ostalog imati vašu playlistu koju možete pokrenuti, modificirati je ili je u potpunosti obrisati. Kao što ste upravo naučili, kako napraviti youtube playlistu je zbilja jednostavno.

Tagovi:

Kako instalirat vpn na smart tv

Kako instalirat vpn na smart tv

Sve više ljudi koristi VPN (Virtual Private Network) usluge kako bi zaštitili svoju privatnost i sigurnost na internetu. Međutim, mnogi se pitaju kako instalirati VPN aplikaciju na svoj smart TV. Sreć

Što je istraživanje ključnih riječi za SEO

Što je istraživanje ključnih riječi za SEO

Istraživanje ključnih riječi je jedna od bitnijih SEO aktivnosti s kojima se može postići bolja SEO optimizacija web stranica i njenih objava. Istraživanje ključnih riječi ili na engleskom keyword sea