Kako prepoznati uroke

Kako prepoznati uroke

Urok izaziva neobične tjelesne i psihičke senzacije

Ako se spremate pitati svog savjetnika imate li uroke naučite detaljno ispričati što vam se zapravo događa i zašto mislite da imate uroke. Naime, uroci kao i sve druge magijske radnje moraju imati nešto što ljudski nije objašnjivo, inače će vaš savjetnik morati istražiti jesu li to doista uroci ili neki drugi uzroci stoje iza onoga naoko neobjašnjivoga što vam se događa. Urok izaziva neobične tjelesne i psihičke senzacije i ponekad nalikuje psihičkim poremećajima.

Psihijatri će najčešće negirati, poricati i ignorirati urok kao pojavu, ali rijetki među njima ipak znaju prepoznati kada su neke druge sile na djelu kod njihovih pacijenata. Iako Crkva u svojoj povijesti ima crnu mrlju spaljivanja vještica krivih za magiju, uroke i kletve (ureknuća), zanimljivo je da i svećenici modernog vremena ignoriraju uroke i uglavnom priznaju opsjednuća za koja trebaju i potvrdu liječnika i psihijatra, a urocima se ozbiljnije bave samo islamski hodže. Ako ste uznemireni bez razloga, znojite se, loše spavate, a niste bolesni, provjerite uroke.

Neobični zvukovi oko vas mogu biti znak da imate urok

Ovdje ne govorimo o “glasovima u glavi”, jer ako njih imate trebate psihijatra, ne govorimo ni o pojavi duhova koji su samo iznimno bučni, a najčešće su tihe, sablasne i bezglasne prikaze. Riječ je o zvukovima iz vaše neposredne okoline dok ste sami. Neobični zvukovi oko vas mogu znak da imate urok, ali to lako provjerite, pozovite društvo na kavu i ako svi čuju zvukove, zajedno potražite izvor tih zvukova i budite sretni jer nemate uroke.

No, ako zvukove ne čujete u društvu, ali se vrate kada se svi raziđu, možda imate urok, ali možda se događa i nešto drugo, jer samo zvukovi nisu neka neporeciva potvrda postojanja uroka. Naprimjer, škripanje prastarog namještaja nije posljedica uroka nego samo znak da polako počnete obnavljati namještaj, a isto je sa škripanjem podova ili buci u cijevima vašeg centralnog grijanja, a samo zato što su vaše instalacije stare i potrošene ili loše postavljene. Kućni kvarovi mogu biti uroci, pogotovo ako imate nove uređaje.

Je li urok kada vam nestaju stvari i vraćaju se

Ako netko radi uroke sa nekim vašim predmetima koji moraju biti uzeti neprimjetno i na isti način vraćeni možda ima tu nečega, ali znat ćete po razini uznemirenosti je li urok kada vam nestaju stvari i vraćaju se na neobjašnjiv način. Stvari koje samo netragom nestaju su obična drska krađa i nemaju nikakve veze sa urocima. Zara tarot svakodnevno dobiva ogroman broj upita ljudi kojima se događaju loše stvari, što mi se događa, imam li uroke.

Budite oprezni i ako u kući nalazite nepoznate predmete koji ne pripadaju vama, jer urok može biti uprogramiran u takav predmet i treba ga zbrinuti na ispravan način da bi poništili njegovo djelovanje. Ponekada se može naići na uroke u darovima koje ste dobili, ako vas glava zaboli kad god na vrat stavite poklonjenu ogrlicu, treba je temeljito energetski očistiti i izmoliti molitvu za zaštitu ako je i dalje želite nositi jer je vizualno jako lijepa, a i skupa.

Tagovi: