Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:57
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tri pravila za zarađivanje novca od trgovanja dionicama

Tri pravila za zarađivanje novca od trgovanja dionicama

Što su dionice?

Dionice se najjednostavnije mogu opisati kao vrijednosni papiri kojima uplatitelj dokazuje svoji ulog u temeljni kapital određenog dioničkog društva. One služe kao dokaz vlasništva nad određenim dijelom nekog trgovačkog društva koje je registrirano kao dioničko društvo. Dionice nam daju prava, ali i određene obveze prema tom društvu. Po pravilu, dionica je nasljedna, no postoji i mogućnost da se ona ograniči. Osnovna svojstva dionica su dividende, točnije, dioničari preko njih ostvaruju zaradu.

Isplata same dividende je određeni iznos koji će dioničar dobiti radi ostvarenja dobiti koje je ostvarilo društvo u čijem je vlasništvu dionica. Isplata se ostvaruje na temelju broja te vrsti dionica. Dividende se najčešće isplaćuju u obliku novca, no mogu se dati u obliku drugih dionica. Dividendu koju tvrtka isplaćuje mnogi dioničari će gledati kao odraz njene profitabilnosti i dobrog kao i zdravog poslovanja. Iznos kao i vrijeme isplate dividenda određuje direktor tvrtke. U pravilu, zarađivanje na dionicama nije teško, no potrebno je znati od kuda krenuti i koje društvo odabrati.

Dionice mogu biti siguran izvor novaca

Svi maštamo o dodatnom prihodu koji bi nam potencijalno mogao promijeniti život i omogućio veću financijsku slobodu. Mnogi su tu maštu odlučili pretočiti u stvarnost, i okušati se u dionicama. Dionice traže pametno ulaganje, a to ulaganje kreće od nas. Kako nam dionice mogu donijeti dodatan novac? Donosimo vam 3 zlatna pravila u trgovanju s dionicama. Pametno rasporedite novac za ulaganje – Stara izreka glasi “Ne stavljaj sva jaja u jednu košaru”, i to pravilo se često primjenjuje u svijetu ulaganja. Kako bi ostvarili maksimalni profit, rasporedite svoji novac na više perspektivnih društva. Prema rječniku ulaganja, riječ je o procesu kojeg zovemo diverzifikacija, u prijevodu, raspoređujete novac na više tvrtki kako bi ostvarili veći i stabilniji prihod novca.

Fokus na dugoročne rezultate – Možda će vam se u početku činiti kako ne ostvarujete profit i kako niste dobro uložili, no morate dati vremena. Umjesto da se bavite fokusom brze zarade, zapitajte se koje korake morate poduzeti kako bi uvijek imali stabilni doljev novca. Kupnja dionica je igra na sreću, osobito u današnjem ekonomskom svijetu. No, ovo ne znači da sve morate gledati kratkoročno, budite mudri i koristite prilike. Prepoznajte kada krenuti u svijet ulaganja – Dobro je imati želju, ali potrebno je imati i znanje od kuda zapravo krenuti. Ako vam se ulaganje čini naporno i komplicirano, tada pomoć možete potražiti na brojim portalima ili aplikacijama koje olakšavaju cijeli proces.

Ulaganje u dionice

Ulaganje u dionice se svakako mnogima čini kao kvantna fizika. Rizik je uvijek dostupan, ali to ne znači da je samo ulaganje nemoguće. Ukoliko planirate uložiti u dionice, morate razmisliti o sljedećim stavkama: Morate razumjeti vrste analize – Prije ulaganja u dionicu morate razumjeti tri vrste analize – Fundamentalne, tehničke te kreativne. Osim navedenog, morate jasno definirati svoji početni proračun i razliku u riziku koje ste spremni podnijeti. Ulaganje u dionicu također zahtjeva i: Proučavanje metrika ulaganja, pronalaženje podataka koji su potrebni za daljnja istraživanja tržišta, suženje fokusa i odabir dionica koje odgovaraju vašem osobnom portfelju.

Da li ulaganje u dionicu traži dodatne financije? Ukoliko si razmišljate o kupnji dionica a nemate dovoljna financijska primanja, tada možete razmotriti ponudu zvanu hitri krediti. O čemu je riječ? Hitri kredit pripada u ponudu brzih kredita koji pripadaju u skupinu nenamjenskih kredita. Riječ je o brzom kreditu koji se može iskoristiti za bilo koju financijsku potrebu. Ukoliko želite kupiti određenu dionicu a nemate dovoljno primanja, brzi krediti vam mogu pomoći ostvariti taj korak.

Tagovi:

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Financijski pritisak zbog brojnih dugovanja može biti vrlo stresan. Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova može vam pomoći da smanjite svoje mjesečne obveze i olakšate upravljanje financijam

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

Financijsko planiranje često može biti zastrašujući zadatak, no uz uvođenje nekoliko ključnih strategija, možete postići značajno poboljšanje u upravljanju svojim novcem. Kada se prvotno odlučujete za