Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako izabrati osiguranje

Kako izabrati osiguranje

Kako izabrati osiguranje i od kuda krenuti?

Prema najnovijim podacima Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, u Hrvatskoj su danas zabilježena 28 društva koja nude osiguranje ili reosiguranje. Za neka veća imena ste sigurno čuli, neka ste možda i sami odabrali ili razmotrili. Kako izabrati osiguranje i od kuda krenuti? Mnogi će Vam reći kako su se na određeno osiguranje odlučili radi preporuke, iako se mnogi odlučuju na osiguranje i preko bankarskih ponuda. Normalno je da se želimo zaštititi, no prije donošenja odluke o osiguranju stvari koje su nam najbitnije, važno je zapitati se koje osiguravajuće društvo ima najbolju ponudu?

Osiguranje je svakako dugoročna investicija, što znači da odluka mora biti pravilna. Osiguravajućoj kući povjeravamo svoju sigurnost, svoja primanja, svoju financijsku stabilnost, svoju imovinu i svoj život. Uzmemo li u obzir trenutnu kaotičnu situaciju na financijskom tržištu, normalno je da ćete se zapitati kako izabrati osiguranje? Ne postoji formula koja će Vam garantirati sto postotnu sreću, no ipak postoje određene smjernice na koje možete obratiti pažnju kako bi odabrali osiguranje po svojoj mjeri.

Kako izabrati osiguranje i koje smjernice sljediti?

Vaš proces pronalaska odgovora na pitanje kako izabrati osiguranje može krenuti od ispitivanja na više strana. U primjeru, kada kupujete određene cipele uvijek probate više modela, pa zašto se time ne bi vodili i kod odabira osiguranja? Informirajte se kod više osiguravajućih kuća i na kraju odaberite najbolju ponudu. Usporedbom je potrebno uvidjeti da li dobivate najbolje za novac koji nudite. Sljedeći korak je pitanje i odgovor. Osiguranje je nešto što se odabire jednom, ne svaki dan, i sukladno tome važno je postaviti što više pitanja kako bi znali određene odgovore. postavite pitanja vezana za rizike police, što ona pokriva u slučaju štete i koja je procedura. Ukoliko Vam uvjeti nisu po volji, to znači da određena ponuda nije za Vaš model osiguranja.

Proučite kakve financijske izvještaje ima određena osiguravajuća kuća, točnije, potražite mišljenje od osobe koja se bavi financijama da Vam objasni određena financijske izvještaje koje kuća objavljuje. Pitajte se tko stoji iza osiguranja? Da, osiguravajuća kuća će osigurati Vas, ali tko osigurava kuću? Važno je istražiti podatke o reosiguravatelju, kao i njegovoj financijskoj stabilnosti. Imajte na umu da je snaga reosiguravatelja i snaga samog osiguranja. Pogledajte kvalitetu i brzinu usluge, bitno je da je osiguravajuća kuća kvalitetna i brza na reakcijama. Ovdje se ubraja laka dostupnost putem telefona, mail-a ili direktno. Kako izabrati osiguranje je svakako proces, no imajte na umu da je riječ o veoma bitnom procesu.

Kako izabrati osiguranje i što nam donosi osiguranje?

Recimo da ste se našli u situaciji gdje se dvoumite između dvije osiguravajuće kuće. U ovom slučaju, preporuka je da odaberete obje. Zašto? Na ovaj način možete kombinirati različite pogodnosti koje dolaze sa raznim osiguravateljima. U primjeru, mjesečno možete odvojiti 60 eura za osiguranje ali niste sigurni što Vam je zapravo bitnije. 30 eura možete uložiti u jedno, a 30 eura u drugo osiguranje – što Vam na kraju dana ispada kao duplo osiguranje za iste novce. Kako izabrati osiguranje nikako nije laka odluka, zato je potrebno da budete odgovorni i da slijedite smjernice.

Kod pitanja kako izabrati osiguranje bitno je uspoređivati ponude i dobro promisliti prije samog odabira. U slučaju da niste sigurni u svoju procjenu, za dodatna mišljenja se uvijek možete obratiti raznim financijskim stručnjacima, a isto tako možete i pročitati par recenzija i foruma na temu osiguranja. Današnja odluka o pojedinom osiguranju Vam može pomoći u budućim situacijama, zato je potrebno da donesete najbolju moguću odluku. Odaberite osiguravajuće kuće koje Vam najbolje odgovaraju i krenite u proces usporedbi.
Tagovi: