Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:02
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je IBAN

Što je IBAN

Što je IBAN broj?

IBAN je skraćenica za engleski naziv, a to je International Bank Account Number odnosno prevedeno na hrvatski to znači međunarodni broj bankovnog računa. IBAN broj je jedinstveni identifikator bankovnog računa. Ovaj se broj dodjeljuje posebno svakom klijentu neke banke ili druge financijske institucije koji ima u toj banci ili instituciji otvoren bankovni odnosno transakcijski račun. Svaki se broj bankovnog računa dobiva u poslovnici banke ili institucije gdje je račun i otvoren. Veoma je bitno imati ovaj broj kako bi vam mogao netko uplatiti novac na vaš račun, a također kada želite ugovoriti hitri kredit kod kreditne kuće. Hitri kredit je odličan izbor kada vam pod hitno treba novac i nemate drugih dostupnih opcija posudbe novca. U svega par minuta možete ugovoriti svoj hitri kredit, te isti dan dobiti isplatu novca na svoj bankovni račun. Kredit je dostupan za sve klijente starije od 18 godina bez obzira na uvjete i papirologiju.

Kako saznati IBAN broj?

U Hrvatskoj se IBAN sastoji od sveukupno 21 znakova, od kojih su prva dva HR, što je kratica za Hrvatsku, a ostatak se sastoji od 19 numeričkih znakova. Primjer kako izgleda bankovni broj u Hrvatskoj je ovako: HRCC AAAA AAAB BBBB B. U ovom broju, CC je kontrolni broj, slovo A prikazuje vodeći broj banke koji se sastoji od 7 numeričkih znamenki, dok slovo B prikazuje broj račun koji se sastoji od 10 numeričkih znakova. Bankovni broj se može saznati u poslovnici banke gdje ste i otvorili svoj bankovni račun. Također, broj vam je naveden na stražnjoj strani vaše kartice bankovnog računa. Isto tako, možete na internetu pretražiti IBAN kalkulator gdje će vam automatski izbaciti koji je vaš broj bankovnog računa. Bankovni broj je zapravo stari broj vašega računa kojemu se samo nadodan prefiks HR i dodan je dvoznamenkasti kontrolni broj koji se zapravo izračunao iz broja vašeg bankovnog računa.

Čemu služi IBAN broj?

IBAN broj je broj vašeg bankovnog računa, što se odnosi i na vaš žiro račun, tekući račun i devizni račun. Ovaj broj je jako bitno za znati, posebice kada vam netko treba uplatiti novac na račun. Primjerice, kada se zaposlite, morate svome poslodavcu dostaviti svoj IBAN broj vašeg tekućeg računa (ako radite na određeno ili na neodređeno vrijeme )ili žiro računa (ako radite preko student servisa). Također, ako nešto prodajete preko oglasnika, morate znati svoj broj bankovnog računa kako bi vam kupac mogao uplatiti novac. Isto tako, kada plaćate račune preko mobilnog bankarstva ili u pošti, jedno od prvih stvari koje upisujete je upravo bankovno broj od onoga kome uplaćujete novac. Bankovni broj se jako koristi u današnje vrijeme, te je bitno da znate koji je vaš, posebice kada vam netko mora uplatiti novac, ili ako vršite povrat proizvoda i trgovina vam mora nekako napraviti povrat novca na vaš račun.

Tagovi:

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova?

Financijski pritisak zbog brojnih dugovanja može biti vrlo stresan. Kako koristiti pozajmicu za konsolidaciju dugova može vam pomoći da smanjite svoje mjesečne obveze i olakšate upravljanje financijam

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

10 savjeta za učinkovitije upravljanje budžetom

Financijsko planiranje često može biti zastrašujući zadatak, no uz uvođenje nekoliko ključnih strategija, možete postići značajno poboljšanje u upravljanju svojim novcem. Kada se prvotno odlučujete za